Myrorna lanserar flera nya tjänster under hösten, som riktar sig till både privatpersoner och företag.

Uthyrning av kläder och accessoarer. Först ut är butiken på Kolargatan i Stockholm.

Inredningstjänst – Med den nya inredningstjänsten kommer företag och privatpersoner som vill inreda hållbart kunna få hjälp med allt från val av möbler och prylar, till leverans och styling.

Personal shopper – I Myrornas butiker kommer personal shoppers inspirera och hjälpa till att skapa en personlig garderob.

Lånegarderob hos samarbetspartners – Myrorna kommer erbjuda handplockade outfits för utlåning hos bland annat hotell och i samband med festivaler och andra event.

Pop-up butiker. Många nya kunder fick i våras upp ögonen för Myrorna genom pop-up butiken i The Lobby mitt i Stockholm. Nu följer man upp succén med en ny pop-up butik i centrala Stockholm med start i slutet av september.

Läs mer

Försäkringsbolaget If lanserar en ny försäkring för skydd vid andrahandsuthyrning, något som inte täcks av den vanliga hemförsäkringen. Den nya försäkringen ersätter för stölder och skadegörelse som orsakats av hyresgästen och har också rättsskydd för eventuella tvister med hyresgästen. Försäkringen går att teckna som ett tillägg till hemförsäkringen för bostadsrätter, hyresrätter, villor och sommarstugor.

Läs mer

Something Borrowed som har som affärsidé att kunden prenumererar på klädpaket och hyr kläder månadsvis, utökar sitt utbud genom samarbete med de tre större aktörer: Åhléns, MQ och Ellos. Sedan tidigare har man varumärken som Part Two, Hope, Filippa K och InWear. Genom att utöka till fler varumärken hoppas man skapa förändring i större skala i branschen.

Läs mer

Från och med i höst kommer H&M:s klubbmedlemmar kunna hyra utvalda plagg från företagets Conscious Exclusive-kollektioner på plats i den renoverade flaggskeppsbutiken vid Sergels torg i Stockholm. Butiken kommer även att inhysa en syateljé dit kunder kan gå för att laga eller uppdatera sina plagg.

Läs mer

E-handelsföretaget Zalando testar nu med att öppna en second hand-butik i Berlin, kallad Zircle. Zircle öppnade nyligen i Alexa-köpcentret i den tyska huvudstaden. Butiken erbjuder kläder som använts, men som fortfarande är i gott skick. Allt är till salu för fasta priser: plaggen kostar antingen tre, fem eller sju euro styck.

Läs mer