Miljö Online Professional

Miljö Online Professional är vår omvärldsbevaknings-tjänst för dig som arbetar professionellt med miljö- och hållbarhetsfrågor inom näringsliv, myndighet eller organisation. Tjänsten är unik vad gäller nyhetsbredd och ger dig och din organisation full koll på aktuella händelser inom hållbarhetsområdet.

Relevanta nyheter – Varje vardag väljer vi ut dagens viktigaste nyheter och sammanfattar kort. Vi refererar till rapporter, aktuell forskning, praktiska guider och goda exempel. Vår viktigaste målsättning är att våra nyheter ska vara relevanta för dig som kund och att du ska kunna dra nytta av dem i ditt professionella miljö- och hållbarhetsarbete.

Analyser, fördjupningar och intervjuer – I Miljö Online hittar du återkommande intressanta fördjupande artiklar, analyser och intervjuer med miljö- och hållbarhetsprofiler.

Lagbevakning och domar – Vi uppdaterar dig varje vecka med nya och ändrade lagar, författningar och myndighetsföreskrifter som rör miljö- och hållbarhetsområdet. Du ser direkt vilka förändringar som skett och när de träder i kraft. Vi länkar dig till originaldokumenten, där du kan läsa mer om vad förändringarna innebär och vilka paragrafer som ändrats. Vi refererar också vägledande domar.

Ämnesområden som ingår i omvärldsbevakningen Miljö Online Professional:

– Ekonomi & Näringsliv
– Miljörätt
– Miljöpolitik
– Energi
– Byggande & Boende
– Kemikalier & Miljögifter
– Avfall & Återvinning
– Vatten & Avlopp
– Teknik & Innovation
– It & Elektronik
– Transport & Trafik
– Klimat
– Hälsa & Miljö
– Naturvård & Mångfald
– Jordbruk & Skogsbruk
– Miljöforskning
– Hållbar Utveckling
– Cirkulär Ekonomi

Miljö Online Professional innehåller flera smarta funktioner som du som användare kan dra nytta av.

Skräddarsy ditt eget nyhetsurval – Det är du som användare som med några enkla klick avgör vilka av våra 18 ämnesområden du vill bevaka. Det innebär att du och dina kollegor kan dela upp nyhetsbevakningen och bara bevaka de ämnesområden som är relevanta för just er.

Läs när det passar dig – Du väljer själv vilka dagar du vill ta emot våra nyhetsutskick via e-post – varje vardag eller i valfri kombination av veckodagar (mån-fre). De dagar du inte läser sparas nyheterna och skickas ut nästkommande dag du valt.

Läs Online – Du hittar samma nyhetsflöde som du får i ditt nyhetsbrev under ”Mina Nyheter på vår webbplats. På sajten hittar du även vårt arkiv med nyheter som sträcker sig bakåt till 2005.
Mobilanpassad sajt – Självfallet är vår webbplats anpassad för läsning på surfplatta eller i mobil.

Ett abonnemang på Miljö Online Professional är flexibelt och prisvärt.
För ett årsabonnemang betalar ni en grundlicens som gäller för en användare. För ytterligare användare betalar ni bara en låg tilläggskostnad.

Många av våra kunder uppskattar möjligheten att till en låg extra kostnad lägga till fler användare. På så vis kan fler personer i er organisation dra nytta av ett abonnemang och bevaka de ämnesområden som är relevanta för just dem. Som kund betalar ni bara för det antal användare som är anslutna. Ni kan också enkelt byta, ta bort eller lägga till användare under abonnemangets löptid.

Aktuella abonnemangspriser 2020
– Individuellt årsabonnemang för en användare: 4 295 kr (exkl. moms).
– Extra användare: 380 kr per användare och år (exkl. moms).

Vi har även attraktiva erbjudanden för nya kunder. Kontakta oss för offert.

Vill du prova Miljö Online Professional kostnadsfritt i två veckor?

Ring oss på: 033 – 430 14 30 eller skicka ett mail till support@miljo-online.se. För att starta igång ett provabonnemang behöver vi ditt namn, e-postadress och ett telefonnummer vi kan nå dig på.

Observera att du inte förbinder dig till någonting med ett provabonnemang. Efter 14 dagar ringer vi upp och stämmer av med dig vad du anser om tjänsten. Antingen går du vidare med ett abonnemang eller så avslutar vi provabonnemanget.

Om du vill snabbtesta tjänsten kan du få en tillfällig inloggning och en guidad demotur. Mejla oss på support@miljo-online.se så bokar vi en tid. Det går också bra att ringa oss på: 033 – 430 14 30.