Klimat 2030 bjuder den 19 oktober in till sin första klimatlunch – först ut är temat klimatsmart mat. Tre samordnare från Klimat 2030 är på plats tillsammans med tre gäster som går före. Hur kommer det sig att ett 100-årigt charkföretag börjar producera växtbaserat? Kan en modern bondgård bli helt fossilfri? Och vad finns det för metoder för att minska matsvinnet i restauranger? Detta, och mycket mer får du svar på under årets klimatlunch.

När: 19 oktober 2020 kl. 11:30 – 12:45. Vi bjuder på en lättare vegetarisk lunch från 11.30. Föreläsningen börjar kl. 12.00 och avslutas kl. 12:45.

Var: Lokalen Bergslagsbanan, Regionens hus, Bergslagsgatan 2 Göteborg. Lokalen ligger i det gamla vita stationshuset bakom centralstationen.

Klimat2030

oktober 19 @ 11:30
11:30 — 12:45 (1h 15′)

Göteborg

Livsmedel